Сватбени комплекти

СВАТБА
Предлагаме покани в размер А6 в две части - Покана за гости + Сватбена програма. Направете деня си още по-специален и нека изпипаме детайлите за вас - можем да предложим готов дизайн или да направим специален проект за вас. Текст и цветове по избор на клиента.
 
Предлагаме още и Табелки за маси и Табелки за сватбена кутия за подаръци - можете да си вземете бюджетна красива кутия, която да ползвате и в последствие, и да сложите отпред този красив надпис в същия стил като цялата ви сватба. Идва със стойка.
 
С наближаването на сватбите сме ви подготвили един по-различен вариант на вземане на булка от дома й.
Ако искате да разчупите малко традицията, ако искате да направите вземането на булката малко по-интересно и предизвикателно, то този комплект принтове е точно за Вас!
Какво включва комплекта?
- Четири надписа за врати
- Три принта за предизвикателства към младоженеца като препятствия - да изброява качествата на невестата си с буквите от името й, да обещае с тежка дума 1-2-3 или колкото решите обещания, да опише булката си
- Десет картончета с обещания към булката, от които да си тегли младоженеца. И БОНУС към тях още две празни картончета - може тъщата собственоръчно да добави предизвикателства или да ги използвате към украсата си с друг надпис.
 
Изработваме комплекта за 1 ден, принтовете са на дебел Гланц или Не картон - по Ваш избор, може допълнително срещу заплащане от 1 лв./бр. да се ламинират. Принтовете са в размер А4, а картончетата - А6 (четвъртинка от лист). Изпращаме по куриер по Ваш избор. Можем да персонализираме и изготвим проект във ваш стил и цвят. Разбира се, ще са без водния знак.
 
МОМИНСКО ПАРТИ
Най-веселите партита са тези преди сватбата - празнува се като за последно и забавлението е незабравимо!
За всички момичета, които ще организират моминско парти за сестра си, за себе си, за приятелка - предлагаме комплект принтове за моминско парти. Направете празника още по-специален, личен и страхотен! Оставете нещо и за спомен на гостите и на булката!
Какво включва комплекта?
-1 бр. Ламиниран Постер А3 размер с надпис Моминско парти на ... (името) с опция за включване и на рамка - индивидуална цена 12 лв.
-1 бр. Ламиниран Постер СТОП за пред моминското парти в размер А4 (има опция и за размер А3 или рамка) - индивидуална цена 8 лв.
-6 бр. Договори за Момински тайни (размер А4, дебел картон) - индивидуална цена на брой 6 лв.
-6 бр. Съвети към булката (размер А4, дебел картон) - индивидуална цена на брой 6 лв.
-6 бр. Покани за моминско парти за гостите ИЛИ 1 бр. Покана за булката от момичетата (размер А5, дебел гланц картон, на свитък или не и със сатенени панделки) - индивидуална цена на брой 4 лв.
-6 бр. Магнити за гостите в прозрачен висококачествен плексиглас в размер 76 мм на 51 мм. - индивидуална цена на брой 2,40 лв.
ПРОМО ЦЕНА на целия комплект: 86 лв.

Може да изпращате запитванията си за конкретен вариант и на желаните от Вас специални предпочитания на имейл order.hsprints@gmail.com или на съобщение във Facebook  страницата на HS Prints!

Размер:
А4 (табелки за врати), А6 (Покани за гости и програма, Предизвикателства за вземане на булка), А5 (Покани за моминско парти, Табелки за маса и подаръци,), 70мм на 45мм (Предизвикателства) принтове

Материал: Дебел гланц картон

Задължително: Необходими са допълнителни данни за приемане на поръчката и изработка на проекта - оставете своя телефонен номер и ние ще се свържем с вас. Или позвънете на 0897341170 за уточняване на детайлите!

36,00 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 36,00 лв.
Моля, изберете: