Комплекти принтове в рамки

Искате да украсите стаята на децата? Имате нужда да предадете цвят на хола или спалнята? Искате да превърнете лесно и без ремонт апартамента или къщата си в дом?

Предлагаме ви да вкарате малко от себе си в дизайна на дома си, покажете характер, украсете стените си с нещо лично и специално направено за вас!

Всички принтове за подаръци на HS Prints се предлагат с включена рамка в цената и могат да се персонализират допълнително по желание на клиента, без да се оскъпява поръчката! Текстовете и римите са изцяло от нас, но ако искате можем да добавим и ваши предложения - искаме проекта да е възможно най-перфектен.

Добавете и QR код за още по-голям ефект! Той може да води до презентация от снимки, видео-запис от вас или песен-поздрав.

Може да изпращате запитванията си за конкретен вариант и на желаните от Вас специални предпочитания на имейл order.hsprints@gmail.com или на съобщение във Facebook  страницата на HS Prints!

Размер:
А4 принтове плюс включени рамки - цвят по избор на клиента от наличните

Материал: Дебел гланц картон

Задължително: Необходими са допълнителни данни за приемане на поръчката и изработка на проекта - оставете своя телефонен номер и ние ще се свържем с вас. Или позвънете на 0897341170 за уточняване на детайлите!

55,00 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 55,00 лв.
Моля, изберете: