Принтове за бебета и деца

Ако имате бебче в родата или ваша приятелка наскоро е родила, предлагаме Ви още един вариант за подарък!
Визитка на бебе - изписваме данните на малката принцеса, може да се направи и индивидуален проект.
 
Едни от най-популярните в момента снимки са на т.нар. Месечинки на малчовците. Всеки месец на датата, на която е роден малкия принц или принцеса, мама и тати (най-вече мама) го/я преобличат в най-хубавите дрешки, украсяват покрай бебето и заснемат порастването на тяхното съкровище.
 
Така като се обърнат назад във времето могат да проследят колко бързо и колко много е пораснало мъничето. А всички знаем, че за само годинка невиждащите и ограничени в движенията новородени разцъфват като какавидки и се превръщат в ходещи, тичащи и правещи белички малки човечета.
 
Представяме Ви един от първите ни комплекти Картички за Месечинки. Поставете ги на съответната дата до бебето и снимайте! Връщайки назад ще виждате ясно на колко е станало мъничето в него момент.
 
Може да изкарате снимките и да ги залепите за гърбовете на картончетата, така те ще се превърнат и в своеобразен албум от първата годинка на бебчето!
 
Изработваме в рамките на три дни и изпращаме в цялата страна! Може да персонализираме подаръка и с името на мъника, който искате да зарадвате.
 
Поръчайте сега и получавате бонус -> +4 картончета за още по-специални мигове, които си заслужава да запомните като 40-тия ден, първата седмица, а за феновете на Хари Потър - 9 3/4 месеца.

Може да изпращате запитванията си за конкретен вариант и на желаните от Вас специални предпочитания на имейл order.hsprints@gmail.com или на съобщение във Facebook  страницата на HS Prints!

За визитките:

Размер:
А4 принт на картон плюс включена рамка (от наличните)

Материал: Картон - дебел гланц

Задължително: Необходими данни за приемане на поръчката и изработка на проекта - дата, час и данни от раждане - килограми, сантиметри, име на бебе, телефонен номер (за уточняване на детайли и изпращане на пратката).

За фото картончетата:

Размери: 9.7 см на 14.3 см
Материал: Картон - дебел гланц
 
Срок за изработка: 1 ден!
22,00 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 22,00 лв.
Моля, изберете: