Принтове с повод и без повод

Искате да зарадвате близък или приятел с подарък? Предстои ви гостуване в нов дом или събитие като сватба, кръщене, раждане на детенце, съобщаване на бременност? Искате да впечатлите някого и да подарите най-готиния и личен подарък, но нямате време да го измислите? Оставете всичко на нас! Насладете се на остатъка от деня си, а ние ще подготвим страхотен подарък вместо вас - бързо и лесно!

Всички принтове за подаръци на HS Prints се предлагат с включена рамка в цената и могат да се персонализират допълнително по желание на клиента, без да се оскъпява поръчката допълнително! Текстовете и римите са изцяло от нас, но ако искате можем да добавим и ваши предложения - целим подаръка да е възможно най-перфектен.

Добавете и QR код за още по-голям ефект! Той може да води до презентация от снимки, видео-запис от вас или песен-поздрав.

Може да изпращате запитванията си за конкретен вариант и на желаните от Вас специални предпочитания на имейл order.hsprints@gmail.com или на съобщение във Facebook  страницата на HS Prints!

Размер:
А4 принт плюс включена рамка - цвят по избор на клиента от наличните

Материал: Дебел гланц картон

Задължително: Необходими са допълнителни данни за приемане на поръчката и изработка на проекта - оставете своя телефонен номер и ние ще се свържем с вас. Или позвънете на 0897341170 за уточняване на детайлите!

20,00 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 20,00 лв.
Моля, изберете: