Персонализирана звездна карта

Звездна карта за рожден ден

Специален подарък за специален човек! Подари за рожден ден на свой близък или приятел персонализирана звездна карта.

Звездна карта за двойки или сватба

Помните ли кога се влюбихте? Кога се запознахте? Кога се врекохте? А може би искате да отпразнувате с персонализиран подарък първата си целувка с любимия човек или друг ваш специален миг. Може да го направите като поръчате изобразяване на нощното небе над мястото, където е започнало всичко, на онази ваша специална дата.

Най-щастливите мигове се помнят цял живот! Запечатай един от тези специални моменти с персонализирана звездна карта. Идеален подарък за младоженци - визуализация на небето в момента, когато си казаха ДА!

Звездна карта за нов член на семейството

Съхрани спомена по още един начин и запечатай подредбата на звездите, когато за първи път прегърна рожбата си, когато тя или той се появи на този свят! Идеален подарък за новите родители - визуализация на небето в момента, когато се роди тяхната звездичка.

Какво представляват звездните карти?

Звездните карти визуализират подредбата на звездите над дадено място в точен момент. Така може да видите как са изглеждали звездите над вас в онзи ценен миг от живота ви.

Предлагаме както няколко готови варианта на персонализирани карти, така и комбинации от тях или нов специално изработен за Вас проект.

Може да изпращате запитванията си за конкретен вариант и на желаните от Вас специални предпочитания на имейл order.hsprints@gmail.com или на съобщение във Facebook  страницата на HS Prints!

Размер:
А4 принт плюс включена рамка (от наличните)

Материал: Картон

Задължително: Необходими данни за приемане на поръчката и изработка на проекта - дата, час и място на събитието, телефонен номер (за уточняване на детайли и изпращане на пратката).

Ако не разполагате с часа, може да предложим изглед на нощното небе над мястото в стандартен час 19:00 ч.

 

35,00 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 35,00 лв.
Моля, изберете: